Elchim Diffuser Cocoon 3900/ 8th Sense

2300 Lekë

Difuzor profesional krijon volum fantastik duke siguruar një tharje natyrale dhe të shpejtë për flokët kaçurrelë. I pershtatshem me 3900 Titanium, 3900 Healthy Ionic dhe 8th Sense.

Elchim Diffuser Cocoon 3900/ 8th Sense

2300 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro