CLIPSTAR Petite Four

950 Lekë

  • Aksesori ideal i flokëve është këtu!
  • Ju mund te realizoni modele të panumerta dhe siguroni mbajtjen e fijeve të vogla të flokëve në vend. CLIPSTAR Petit Four i ri i invisibobble është grupi i përsosur i katër kapëseve me kthetra të përmasave të vogla dhe premium.
  • Dizajni në modë dhe kombinimi i ngjyrave të kapëseve neutrale , i bën ato një aksesor thelbësor për flokë të shëndetshëm dhe të lumtur.
CLIPSTAR Petite Four

950 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro