MAKEUP BLUSH BRUSH “SUNSET STORY”

1600 Lekë

  • Madhësia e vogël e qimeve lejon aplikimin e saktë të produktit.
  • Koka ovale dhe qimet sintetike të cilësisë së lartë e bëjnë aplikimin e produktit me te lehte dhe me efektive.
MAKEUP BLUSH BRUSH “SUNSET STORY”

1600 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro