FACE TONER with Hyaluronic Acid – 100mL

2750 Lekë

  • Një tonik hidratues i pasuruar me acid hialuronik për të mbushur lëkurën dhe kamomil për të qetësuar.
  • Aplikohet pas pastrimit, ky tonik balancues ndihmon në rigjallërimin dhe rifreskimin e lëkurës. Formuluar me acid hialuronik dhe glicerinë për të hidratuar dhe ndriçuar.
  • Ky tonik fytyre është bërë me ujin anti-inflamator të frutave të mandarinës jeshile, një nënprodukt i industrisë së lëngjeve dhe ekstraktit të kërcellit të kamomilit qetësues të lëkurës, një nënprodukt i industrisë së çajit.
  • Siguria e UpCircle: 100 % vegan, pa egërsi dhe të prodhuar në Mbretërinë e Bashkuar. E vendosur në një shishe qelqi me një grykë spërkatëse plastike dhe një kuti të jashtme kartoni.
  • Pas pastrimit, aplikojeni në majë të gishtave ose tampona pambuku dhe fshijeni butësisht mbi fytyrë. Mund të përdoret gjithashtu si spërkates mbi fytyrë në çdo kohë për t’u rigjallëruar lekuren.
  • 100ml
FACE TONER with Hyaluronic Acid – 100mL

2750 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro