LAUNDRY STAIN REMOVER

1000 Lekë

  • Keni menduar ndonjëherë pse rrezet e diellit zbardhin veshjet? Energjia e fotoneve në dritë prish molekulat e ngjyrave. Por nëse njollat tuaja nuk mund të presin për ditë me diell, provoni ATTITUDE Nature + TechnologyTM Lavandry Stain Remover – Citrus Zest.
  • E sigurt për të bardhat dhe ngjyrat, është bërë me përbërës hipoalergjik të bazuar në bimë dhe minerale për të hequr natyrshëm njollat kokëforta nga rrobat tuaja.
  • ECOLOGO® e Çertifikuar, është e fortë për njollat, por e butë për ju dhe mjedisin. Thjesht spërkatni, prisni dhe lani!
LAUNDRY STAIN REMOVER

1000 Lekë

SKU: 42659 Categories: , , , Tag:
Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro