DISHWASHER TABLETS

1200 Lekë

  • Ajo që hidhet poshte sot është ajo që do të pimë nesër. Shumica e komunave filtrojnë ujin e ndotur para se ta pompojnë përsëri në lumenj dhe liqene nga burojnë.
  • Kjo është arsyeja pse Tabletat e lavastoviljes për larjen e enëve të ATTITUDE janë pa fosfate dhe pa shqetësime – do të thotë që ne përdorim vetëm përbërës hipoalergjikë, me bazë bimore dhe minerale, të cilët janë po aq të sigurt për familjen tuaj sa edhe për mjedisin.
DISHWASHER TABLETS

1200 Lekë

SKU: 43228 Categories: , , , Tag:
Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro