PEELING AND BODY WASH MEN

1600 Lekë

  • Lëkura e meshkujve ka kërkesat e veta të kujdesit. Meshkujt natyrisht kanë lëkurë më të trashë se femrat. Gjithashtu sekreton më shumë sebum, gjë që e bën atë më të yndyrshme. Pra, ajo ka nevojë për një rutinë të duhur të kujdesit. Glov Man u përgjigjet nevojave të djemve, duke u dhënë atyre efektin maksimal me përpjekje dhe kohë minimale të shpenzuar në banjë. Uji është i mjaftueshëm për ta përdorur atë.
  • Është një produkt i ripërdorshëm që duhet të zëvendësohet afërsisht çdo tre muaj.
  • Doreza pastron në mënyrë efektive tërësisht trupin, duke siguruar një lëkurë të butë dhe eksfolim të qelizave te vdekura te lëkurës. Falë kësaj, eliminon formimin e pikave të zeza dhe bllokimin e poreve.
  • Për më tepër është praktik, ka një formë komode, ngjyrë të zezë diskrete dhe një madhësi të vogël. Falë kësaj, mund ta vendosni në një çantë në palestër ose pishinë dhe ta përdorni pas stërvitjes ose ta çoni në një udhëtim.
  • Gjithashtu parandalon qimet qe rriten nen lekure. Me përdorim të rregullt, përmirëson gjendjen e lëkurës, duke e zbutur atë.
  • 83% bamboo viscose, 17% polyester. Larje me dore.
PEELING AND BODY WASH MEN

1600 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro