MANIPULATOR

2100 Lekë

  • Një formulim i fuqishëm, jo vetëm i projektuar, por edhe i përdorur nga profesionistët e salloneve.
  • Pasta Manipulator është produkti ikonik për stilimin e flokëve të Bed Head!
  • Shton definicion, trupin dhe strukturën e flokëve dhe siguron kontrollin e stilit, ndihmon në mbrojtjen e flokëve nga elektrizimi dhe lagështia.
  • Ka një mbajtje të fortë, fleksibël. Për teksturë dhe stil të pabesueshëm!
  • Formuluar me Ozokerit që krijon teksturë midis fibrave të flokëve për kontrollin e stilit, mbajtje fleksibël, definicion dhe flokë me pamje më të trashë, glikol propileni që thith dhe ruan lagështinë nga mjedisi për të ndihmuar në mbrojtjen e flokëve nga elektrizimi dhe lagështia, dhe polimere që rrisin performancen e stilimit.Aroma e frutave tropikale.
  • I pershtatshem per floke me gjatesi mesatare dhe te shkurter
  • Punoni një sasi të vogël në flokë, më pas krijoni stil dhe detaje me gishta. Mund te perdoret ne floke te thate dhe te lagur. Kujdes me sasine, filloni me pak dhe me pas shtoni nese eshte e nevojshme.
MANIPULATOR

2100 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro