PREGNANCY NIPPLE BALM

2400 Lekë

  • Shprehja “Flori i lëngshem” nuk vlen vetëm për qumështin e gjirit. Vaji i arganit është gjithashtu një substancë e pasur me antioksidantë që dihet se ushqejne dhe hidratojne lëkurën e thatë dhe mbron nga infeksioni.
  • Qetësoni thithkat dhe hidratoni lëkurën me Balsamin tonë pa aromë, të formuluar me përbërës natyralë, hipoalergjikisht dhe te pa demshem, në mënyrë që vogëlushi juaj të vazhdojë të ushqejë me gji në siguri te plote.
PREGNANCY NIPPLE BALM

2400 Lekë

SKU: 18131 Categories: , , , ,
Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro