Santelle Eau De Parfum 50mL

8900 Lekë

Eau De Parfum 50ml

Me gjethe të karafilit + vaj portokalli

Erëza delikate me një hapje të ëmbël

Aromë ndjellëse që është e butë dhe e ngrohtë ne te njejten kohe.

Gjethja e karafilit

Vaji esencial i gjetheve pikante, drunore dhe aromatike të karafilit merret nga ishujt Molucca të Indonezisë. Gjethet e ruajtura distilohen në këtë vaj të pasur që sjell një thellësi komplekse dhe të tymosur në Santelle.

Lëvorja e portokallit

E ëmbël dhe rrenqethse, me freskinë karakteristike të qërimit të një portokalli. I prodhuar në vendet e Amerikës së Jugut për industrinë e lëngjeve dhe ushqimit, vaji esencial i portokallit është i shtypur në të ftohtë nga lëvozhgat që zakonisht do të hidheshin.

SI TA PËRDORNI:

Spërkatni pas veshëve dhe në pulse. Për të ruajtur jetëgjatësinë e parfumit, aplikoni një hidratues, spërkatni parfumin dhe lëreni të qëndrojë pa fërkuar kyçet e dorës.

Santelle Eau De Parfum 50mL

8900 Lekë

Categories: , ,
Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro