BATH SALTS with Epsom, Sea and Himalayan Pink Salt -350gr

Original price was: 2850 Lekë.Current price is: 1990 Lekë.

  • Përmbajnë kripëra natyrale luksoze dhe botanike aromatike për të ndihmuar në qetësimin e mendjes dhe relaksimin e trupit. Petalet e rritura të trëndafilit ofrojnë një aromë të gjallë lulesh, ndërkohë që kombinimi i vajit të livandës dhe barbarozës ushqen shqisat.
  • Çdo shishe është e mbushur me petale trëndafili të ripërpunuar dhe përmban një treshe kripërash natyrale. Tre kripërat natyrale përfshijnë kripën Epsom që relakson muskujt, kripën e detit që shkatërron plasaritjet e lekures dhe kripën rozë Himalayan detoksifikuese.
  • Hidhni një lugë gjelle të mbushur me kripëra në vasken me uje të ngrohtë dhe shijoni një banje qetësuese
BATH SALTS with Epsom, Sea and Himalayan Pink Salt -350gr

Original price was: 2850 Lekë.Current price is: 1990 Lekë.

Categories: , , , , Tag:
Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro