SUBRINA SMOOTH CREAM

1200 Lekë

  • Krem stilues që i jep flokëve butësi dhe kontroll të menjëhershëm.
  • Eliminon elektrizimin dhe volumin e padëshiruar.
  • Më e mira për flokë të thatë, të trashë dhe rebel, të cilët kanë nevojë për vëmendje shtesë.
  • Funksionon si një ç’koklavites i jashtëzakonshëm per floke te mesem dhe te gjate
  • E bën krehjen dhe stilimin më të lehtë dhe më të shpejtë.
  • Aplikohen ne floke te tamponuar me peshqir dhe me pas vijohet me tharjen.

Out of stock

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro