BABY BOTTLE & DISHWASHING LIQUID

950 Lekë

  • Ushqeni fëmijën tuaj me shishe? Zhvishuni atehere! Për baballarët dhe nënat njësoj, ushqimi me shishe duhet te behet me gjoks të zhveshur pasi rrit lidhjen përmes kontaktit lëkurë me lëkurë.
  • Pasi të keni mbaruar, përdorni laresin e lëngshem Dishwashing Liquid të ATTITUDE për të hequr në mënyrë efikase yndyrën, papastertite, mbetjet e qumështit dhe formulës në shishe, gota uji, biberona dhe pompa të gjirit.
  • Përbërës 100% veganë, si Tershera e shtypur e cila e ben te butë dhe qetësues edhe për lëkurën më të ndjeshme – në duart tuaja dhe mbi foshnjën tuaj!
  • Pa merak, e kemi testuar me dermatologun.
BABY BOTTLE & DISHWASHING LIQUID

950 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro