BABY WIPES

1000 Lekë

  • A e dini se mund të parashikoni gjendjen shpirtërore dhe temperaturën e të porsalindurit tuaj bazuar në ngjyrën e tij të lëkurës? Për shkak se lëkura e tij është shumë e hollë, ju e dini që ai është i çuditshëm kur bëhet i kuq ose me njolla, ose është i ftohtë kur duart dhe këmbët e tij janë pak të mavijosura.
  • Lëkura aq e hollë e tyre gjithashtu mund të thithë ndotës të dëmshëm industrialë – kjo është arsyeja pse produktet tona nuk kanë asnjë të tillë! Pecetat e lagura ATTITUDE janë bërë nga materiale me bazë bimore dhe përbërës natyralë delikat. Ata janë gjithashtu të biodegradueshëm dhe të kompozueshëm, duke i bërë te pademshme për planetin, sa edhe në faqet e tij.
BABY WIPES

1000 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro