BABY 2in1 HAIR AND BODY FOAMING WASH PEAR

1200 Lekë

Bëjeni kohën e banjës se femijes tuaj në mënyrë natyrale, argëtuese dhe të shkumëzuar me shampon ne forme shkume 2-në-1 të ATTITUDE’s baby leaves™ – Nektar Dardhë.

Krijuar me përbërës natyralë si ekstrakti i gjetheve të boronicës për t’u kujdesur për lëkurën e foshnjës tuaj.

I testuar nga dermatologu me një përbërje që minimizon rrezikun e reaksioneve alergjike, laresi ne forme shkume është hipoallergjik dhe i sigurt për t’u përdorur tek foshnjat me lëkurë të ndjeshme.

EWG VERIFIED™ dhe jo irritues, ky sapun i lehtë ne forme shkume, është mjaft i butë për t’u përdorur çdo ditë dhe për t’i bërë flokët dhe lëkurën të buta dhe të pastra, pavarësisht se çfarë rrëmuje vjen pas!

Out of stock

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro