BABY 2in1 SHAMPOO SENSITIVE SKIN FRAGRANCE FREE

1500 Lekë

  • Shampo 2-në-1 dhe larës trupi i ATTITUDE për bebe dhe lëkurë të ndjeshme është projektuar për të sapolindurit me lëkurë jashtëzakonisht delikate.
  • Formula jonë qetësuese pa sulfate është krijuar për t’ju ndihmuar të kujdeseni për lëkurën e tyre veçanërisht të ndjeshme.
  • Është bërë me përbërës natyralë, si bollgur koloidal, që qetësojnë skalpin e thatë ose të irrituar dhe lëkurën e ndjeshme.
  • Plus, për shkak se ne kujdesemi për familjen tuaj, ky larës i butë trupi pa aroma dhe shampo e butë është EWG VERIFIED™.
BABY 2in1 SHAMPOO SENSITIVE SKIN FRAGRANCE FREE

1500 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro