Natural BODY WASH with Lemongrass – 250mL

2050 Lekë

  • UpCircle Hand + Body Wash anti-inflamatorështë bërë me ujin e mbetur të frutave të kivit, një nënprodukt i industrisë së lëngjeve. Ky pastrues me fruta i lë duart të qetësohen dhe të mbrohen, me një përzierje gjallëruese të vajrave të limonit dhe mandarinës.
  • I përshtatshëm për lëkurë të thatë
  • Siguria e UpCircle:  Ky formulim është 99% natyral, vegan dhe pa egërsi.
  • 250ml
Natural BODY WASH with Lemongrass – 250mL

2050 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro