BODY LOTION with Bergamot Water – 250mL

2350 Lekë

  • Locion për duar dhe trup me ujë Bergamot
  • Një locion 98% natyral për duar dhe trup me aromë agrumesh. E lë lëkurën të ndjehet e ushqyer, e hidratuar dhe me aromë të lehtë.
  • Locioni ynë Hand + Body është i mbushur me ujin e mbetur të frutave organike të bergamotit, një nënprodukt i industrisë së lëngjeve. I kombinuar me vajin e grejpfrutit dhe barit të limonit për të ngritur dhe gjallëruar shqisat duke mbrojtur dhe riparuar lëkurën.
  • I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës. Për rezultate më të mira, përdorni pas pastrimit me laresin UpCircle Hand + Body Wash me ujë kivi.
  • Siguria e UpCircle: 100% vegane, pa egërsi dhe të prodhuar në Mbretërinë e Bashkuar. E vendosur në një shishe qelqi me pompë plastike.
  • Aplikojeni me bollëk në lëkurë të pastër dhe të thatë. Aplikojeni në duar gjatë gjithë ditës. Për rezultate më të mira, përdorni pas pastrimit me UpCircle Hand + Body Wash me ujë kivi.
  • 250ml

Out of stock

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro