Cosmetic Spatulas – 2 Pieces

700 Lekë

  • Spatulat kozmetike – 2 copë
  • 2 spatula kozmetike në 2 madhësi të ndryshme. Këto lugë sigurojnë që produktet tuaja të qëndrojnë te pastra dhe janë një alternativë e qëndrueshme ndaj opsioneve plastike. E përkryer për t’u përdorur me balsamin tuaj pastrues, maskën e fytyrës, hidratuesin, skrabin e trupit dhe kremin e trupit.
  • Këto lugë mund të lahen dhe të ripërdoren, kështu që nuk duhet t’i hidhni kurrë – veçanërisht nëse jeni dikush që nuk ju pëlqen të përdorni gishtat për të aplikuar produktet e perkujdesit te lëkurës!
  • Siguria e UpCircle: Bërë nga aliazh metali. 100% e riciklueshme dhe pa plastikë.
Cosmetic Spatulas – 2 Pieces

700 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro