MAGNET CLEANSER STICK

850 Lekë

GLOV® Magnet Cleanser Stick është një sapun I vendosur në një tub rrotullues, i cili është ideuar për të siguruar që produktet tuaja me fibra GLOV® dhe furçat e makeup, të qëndrojnë të pastra dhe të freskëta për aq kohë sa të jetë e mundur.

E realizuar nga 90% përbërës me origjinë natyrale. Pastruesi ynë Magnet stick bën mrekulli për mirëmbajtjen e produkteve tuaja, duke i mbajtur të pastra dhe të gatshme për përdorim tuaj të ardhshme të kujdesit të lëkurës.

MAGNET CLEANSER STICK

850 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro