Curling Iron 32mm

11200 Lekë

  • Me një kallim të shpejte krijon onde të lehta.
  • Per vetëm 17 sekonda arrin temperaturën e saj të punës dhe e ruan konstante gjate gjithë kohes se stilimit
  • Veshja qeramike dhe titani lëshon ione negative dhe nxehtësi infra-red, duke ruajtur në menyre perfekte formen dhe shëndetin e flokeve. Eshtë ideal edhe per flokët te demtuar.
Curling Iron 32mm

11200 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro