Elchim Diffuser Cocoon Milano

2300 Lekë

Difuzor profesional krijon volum fantastik duke siguruar një tharje natyrale dhe të shpejtë për flokët kaçurrelë.

I pershtatshem me modelin Milano dhe 2001

Elchim Diffuser Cocoon Milano

2300 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro