8th Sense Styler

25800 Lekë

Çdo lloj floku ka një strukturë të ndryshme dhe për të ruajtur shëndetin dhe integritetin, një temperaturë specifike është një domosdoshmëri e vërtetë për të drejtuar ose për të bërë kaçurrela flokët në një kalim të vetëm. Me 11 nivelet e temperatures, nga 95 ° C në 235 ° C (203 ° F – 455 ° F), 8TH Sense mbulon çdo nevojë të mundshme, duke garantuar trajtimin e duhur për çdo lloj floku.  Në këtë mënyrë nuk keni nevojë të kaloni stiluesin shumë herë dhe keshtu shmangni stresin e kutikulave te flokëve. Çantë elegante e përfshirë për të sjellë stilistin tuaj të preferuar kudo.

  • 11 nivele e nxehtesise
  • Pllaka qeramike dhe titani te levizshme
  • Dizajn ergonomik i cili jep komoditet ne perdorimin e perditshem
  • Rezultate profesionale në një kalim
  • Çantë elegante e përfshirë për të marrë stiluesin tuaj të preferuar kudo
8th Sense Styler

25800 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro