GUA SHA Facial Massage Stone

1900 Lekë

  • UpCircle Gua Sha është krijuar për të lehtësuar tensionin dhe për të reduktuar ënjtjen.
  • “Gua sha” është një teknikë mjekësore tradicionale kineze ku një gur i lëmuar gërvishtet nëpër lëkurë për të çliruar tensionin nga fytyra.
  • Forma e tij unike e krahëve ju lejon të konturoni fytyrën tuaj si dhe ndihmon drenazhimin limfatik për të reduktuar ënjtjen dhe për të rritur qarkullimin për një shkëlqim të shëndetshëm. Me masazh në fytyrë dhe qafë, ju mund të përcaktoni presionin, nga goditjet e buta deri te presioni më i thellë.
  • Këshillë : Masazhoni fytyren dhe qafen me serumin tonë për shkëlqimin më të madh!

Out of stock

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro