SKIN AWAKENING SET

3100 Lekë

Set për te skalitur dhe pastruar lëkurën tuaj. Permabn:

  • GLOV® On-The-Go dorashka inovative që heq të gjithë papastertite dhe pastron lëkurën deri në thellësi të poreve vetëm me ujë. I bërë nga fibrat tona origjinale të patentuara, kjo dorashke me shumë detyra eliminon nevojën për tamponat e pambukut  dhe të paktën 5 produkte pastrimi: ujë micellar, vajra pastrues, qumësht, xhel dhe shkumë.
  • Vendoseni nën ujë të ngrohtë dhe të rrjedhshëm dhe shtrydheni jashtë. Duke e mbajtur dorezën në dorë, vendoseni në pjesën e fytyrës që dëshironi të pastroni dhe mbajeni për disa sekonda duke ushtruar presion të lehtë. Filloni të masazhoni fytyrën tuaj me butësi, sikur të përdorni një jastëk tradicional pambuku et voilà. Grim i hequr. Për një pastrim më të thellë të lëkurës, përsëritni procesin me anën e pastër të pastruesit tuaj hidro-pastrues On-The-Go
  • Guri masazhues i fytyrës me kuarc Gua Sha do t’ju ndihmojë në kryerjen e kullimit limfatik, masazheve të relaksimit të muskujve dhe ushtrimeve të skulpturimit të thellë në fytyrën, qafën dhe dekoltenë tuaj. Përdornimodelin e formëssëzemrëspërtëushtruarpresiontëlehtënëzonën e nofullësdhemollëzattuaja.Përdorni skajet e lëmuara të mjetit për të rrëshqitur nëpër lëkurë për dy deri në dhjetë goditje, duke ushtruar presion të butë. Nuk duhet të ndjeni dhimbje, megjithatë një shqetësim i lehtë mund të jetë shenjë
  • GLOV® canta rrjete per te lare ne lavatrice dorashken tuaj, temperature max 30 grade
SKIN AWAKENING SET

3100 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro