HALO STAMPER

2400 Lekë

  • Vula Halo eshte nje aksesor i domosdoshem per te krijuar dizajnet e ndryshme mbi thonjt tuaj
  • Perbehet nga mbajtesja alumini, koka transparente silikoni per ta bere me te lehte aplikimin dhe nje kapak me unaze gome i cili ruan silikonin nga papstertite
  • Per me teper ju mund te zevendesoni vetem silikonin dhe vula juaj do te mund te jetoje gjate.
HALO STAMPER

2400 Lekë

Categories: , , ,
Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro