SCRUBFRESH 222mL

Pastron dhe dehidraton siperfaqen e thonjve, për të përmirësuar ngjitjen, zvogëluar mundesine qe manikyri xhel apo xheli  te marri ajer dhe zgjat jetëgjatesine e shërbimit.

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro