LAUNDRY DETERGENT 2IN1 MOUNTAIN

1900 Lekë

  • Veshja nuk është vetëm ‘mode’ – është gjendje shpirtërore! Veshja e duhur eshte provuar se i bën njerëzit më pak të shqetësuar dhe të dëshpëruar.
  • Ndjehuni mirë për atë që keni veshur me ATTITUDE Nature + Technology ™ Mountain Essential 2 në 1 Detergjent dhe zbutës. Kemi përdorur përbërës hipolergjik, me bazë bimore dhe minerale, te cilat i bëjne rrobat tuaja të qeta, të buta dhe të freskëta – pa enzima
  • Eshtë formuluar gjithashtu për të punuar si me lavatriçe standarde dhe me Efekt të Lartë (HE), si dhe me cikle uji të ftohtë.
LAUNDRY DETERGENT 2IN1 MOUNTAIN

1900 Lekë

SKU: 42340 Categories: , , , Tags: ,
Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro