OWAY HCOLOR

Hcolor është linja e ngjyrave pa amoniak, e bërë me përbërës botanikë biodinamikë dhe organikë. E krijuar me mjeshtëri italiane me mikropigmente cilësi të lartë. Baza ushqyese e gjalpit bimor është formuluar për të reduktuar rreziqet e alergjive dhe për të përmirësuar shëndetin e flokëve, kokës dhe mendjes.

100mL

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro