SUPERSTAR QUEEN FOR A DAY

2400 Lekë

  • Një formulim i fuqishëm voluminoz, jo vetëm i dizajnuar, por i përdorur nga profesionistët e salloneve.
  • Merrni volum dhe trashësi të qëndrueshme me kete spray.
  • I siguron flokëve teksturë të shtuar, një mbajtje të lehtë dhe volum të jashtëzakonshem.
  • I lë flokët të lëmuar, të butë dhe voluminoz.Formuluar me gliceride Palm Kernal për të krijuar volum dhe teksturë, duke i lënë flokët të ndihen më të trashë, më të plotë dhe voluminoz, Trigliceride që rregullojnë, lëmojnë dhe zbutin flokët dhe polimere formuese të filmit që sigurojnë qëndrueshmëri të gjatë në mënyrë që flokët dhe vëllimi të mos ulen.
  • Rekomandohet per floke te holle, pa volum dhe te sheshte
  • Aplikojeni ne floke te tamponuar me peshqir, ne gjithe gjatesine dhe me pas thajini sipas deshires.
SUPERSTAR QUEEN FOR A DAY

2400 Lekë

Categories: , , , , ,
Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro