OWAY HNECTAR COLOR

Hnectar është infuzioni i parë profesional organik i ngjyrës së flokëve në botë, me aftësinë për të ngritur 1-3 nivele duke përmirësuar butësinë dhe shkëlqimin e flokëve.

Hnectar shfrytëzon fuqinë e sheqernave jeshile në kompleksin e tij ekskluziv të nektarit organik. Ekstrakti biodinamik i Elderberry dhe Lule Mallow kap molekulat e ujit, duke i mbushur dhe ruajtur ato në qelizat e flokëve të thara, duke rezultuar në flokë të hidratuar dhe të shëndetshëm.
Përfitimet e Hnektarit

34 nuanca të bukura
100% pa amoniak
Pa PPD / Pa resorcinol / Pa alkool / Pa vaj mineral / Pa aromë
Ristrukturon dhe hidraton floket
Edhe ngjyra e flokëve edhe trajtimi
Përmirëson elasticitetin dhe strukturën e flokëve
Formuluar me vajra esencialë qetësues

60mL

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro