HARD HEAD HAIRSPRAY

2100 Lekë

  • Një formulim ekstrem i mbajtjes, jo vetëm i dizajnuar, por i përdorur nga profesionistët e salloneve
  • Ky llak flokësh me mbajtje super të fortë , thahet menjëherë me një shkëlqim natyral.
  • Formuluar me Hard Core Fixative që krijon një mbajtje të fortë për stilime që qëndrojnë gjatë, Plasticizer që e bën llakun më të ngurtë për stilet që qëndrojnë lart dhe Low Fixative Neutralizer për një mbajtje të pabesueshme që nuk lëviz.
  • E shkëlqyeshme për stilimin e flokëve të grave dhe burrave
  • Mbajeni llakun 12-15 cm larg nga stilimit te përfunduar dhe sprucojeni sipas dëshirës.Këshilla kryesore: Ky është llaku ynë më i fortë për flokët dhe bëhet edhe më i fortë nëse ju keni nevojë për të.Aplikojeni ne seksione te ndryshme për një mbajtje edhe më të fortë.E aplikueshme për të gjitha gjatësitë e flokëve.
HARD HEAD HAIRSPRAY

2100 Lekë

Categories: , , , , ,
Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro