Plastic-Free Safety Razor

3750 Lekë

  • Një brisk i sigurt kromi i vlerësuar me çmime për një rruajtje superiore dhe reduktim të acarimit. Ky brisk është 100% pa plastikë mund te ripërdoret – thjesht zëvendësoni tehet duke nga paketat tona rimbushëse! Brisku vjen me dy tehe falas në kuti.
  • Ky brisk unisex mund të përdoret si në fytyrë ashtu edhe në trup. Mos ushtroni presion gjate përdorimit – mbajeni dorezën butësisht dhe lëreni peshën e kokës së briskut të rrëshqasë mbi lëkurën tuaj.
  • Fitues i “Mjetit më të mirë të Tregtisë” në çmimet e bukurisë shëndetësore natyrore 2021.
  • Kujdes moshën: Është e paligjshme në Europë të blini tehe dhe brisk rroje kur jeni nën moshën 18 vjeç.
  • Zhvidhosni dorezën nga koka me dy pjesë dhe futni tehun.
  • Lagni zonën e rruajtjes, duke përdorur një vaj rroje ose xhel nëse preferohet. Mbajeni briskun në një kënd të cekët me lëkurën. Rruajeni në drejtim të rritjes së flokëve. Për detaje me te hollesishme lexoni udhëzuesin tonë qe ndodhet ne paketim.
Plastic-Free Safety Razor

3750 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro