SILVER STAR POLISH

900 Lekë

  • Aplikim me nje kalim pa konsumim te tepert te produktit
  • Pigment i dukshem edhe ne dizajnet me linja te holla
  • Aplikim i thjeshte dhe tharje e shpejte
SILVER STAR POLISH

900 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro