SWEET CIDER

Original price was: 3400 Lekë.Current price is: 2380 Lekë.

Eshte manikyri xhel me performacen me te larte dhe aplikimin me te shpejte.

Nuk demton thoin sepse nuk eshte e nevojshme perdorimi i limes, mjaftojne vetem 2 shtresa te holla dhe  thahet per 60 sekonda  ne llampen LED

Mbi 100 ngjyra dhe koleksione qe perditesohen cdo sezon sipas trendit te kohes

SWEET CIDER

Original price was: 3400 Lekë.Current price is: 2380 Lekë.

Categories: , , ,
Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro