THERMO-DETANGLING CLOUD

5700 Lekë

Locion për flokët, mbrojtes ndaj nxehtesise dhe ndihmues ne krehje

  • çkoklavit tërësisht floket e ngaterruar duke i lene te bute
  • Ushqen pa rënduar
  • Mbron të gjitha llojet e flokëve nga tharja me tharese ose perdorimi i stiluesve me nxetesi

Rezultati i stilimit: mbrojtje ndaj nxehtesi dhe efekt natyral

Perdorimi: sprucojeni në flokë të tamponuar me peshqir, krehini floket dhe thajini sipas deshires.

Këshilla:

  • I përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve, për çdo lloj prerje dhe/ose tharje, me çdo mjet të nxehtë.
THERMO-DETANGLING CLOUD

5700 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro