FABRIC SOFTENER WILDFLOWERS

1000 Lekë

  • Zbutësit e rrobave janë si kondicionerët per flokët: ato forcojnë, mbrojnë dhe zbusin. Kjo është arsyeja pse ne kemi krijuar Zbutësin e Pëlhurave ATTITUDE Nature + TechnologyTM – Lule të egra.
  • Formuluar me delikatesë vetëm me përbërës veganë si ekstrakt çaji jeshil antibakterial, ky zbutës hipolergjik dhe ECOLOGO® i Çertifikuar do të përmirësojë natyrshëm komoditetin e rrobave tuaja pa dëmtuar lëkurën tuaj – ose mjedisin – të gjitha duke qetësuar shqisat tuaja me një aromë lulesh terapeutike!
FABRIC SOFTENER WILDFLOWERS

1000 Lekë

SKU: 42144 Categories: , , , Tags: ,
Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro