CIRCOLO

2500 Lekë

  • Furçe 100% Eco-Friendly e krijuar në mënyrë specifike për masazhimin e kokës.
  • E bërë nga mjeshtra italian duke ndjekur standardet e cilësisë së lartë.
  • Doreza dhe dhëmbët e bërë nga druri i certifikuar nga FSC (pyje të menaxhuara në mënyrë të qëndrueshme), rripi është në pambuk natyral, baza e dhëmbëve është bërë prej gome natyrale (jo plastike) dhe hipoalergjike.

Perdorimi: Me skalp të thatë, para larjes, masazhojeni skalpin tuaj me CIRCOLO në 9 pikat P.A.A. (fushat preferenciale të aplikimit). Duke ndjekur një ndarje qendrore dhe dy anësore dhe duke identifikuar pikat e presionit me gishtat tuaj të indeksit, të mesëm dhe të unazës, masazhoni lëkurën e kokës me OW Circolo me 3 lëvizje rrethore në drejtim të akrepave të sahatit dhe ne te kundert.Psi te keni mbaruar masazhin, Lani floket me Micro-stimulating shampo duke e masazhuar skalpin, shpelajeni, aplikoni balsam dhe ne fund Sprayn e trajtimit Densifying Remedy.

Out of stock

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro