Produktet profesionale nga TIGI Haircare njihen për përbërësit e cilësisë së lartë, aromat e veçanta dhe formulimet inovative.

-20%
Original price was: 4600 Lekë.Current price is: 3680 Lekë.
-20%
Original price was: 4600 Lekë.Current price is: 3680 Lekë.
-20%
Original price was: 4600 Lekë.Current price is: 3680 Lekë.
-20%
Original price was: 4600 Lekë.Current price is: 3680 Lekë.
-20%
Original price was: 4600 Lekë.Current price is: 3680 Lekë.
-20%
Original price was: 4600 Lekë.Current price is: 3680 Lekë.
-20%
Original price was: 4600 Lekë.Current price is: 3680 Lekë.
-20%
Original price was: 4600 Lekë.Current price is: 3680 Lekë.
Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro