-50%
Original price was: 2000 Lekë.Current price is: 1000 Lekë.
-50%

e thatë dhe e dehidratuar

AWAKENING FACE MOISTURIZER

Original price was: 8900 Lekë.Current price is: 4450 Lekë.
-50%

fytyra dhe trupi

SOFTENING SHAVE CREAM

Original price was: 3400 Lekë.Current price is: 1700 Lekë.
-50%

fytyra dhe trupi

REPAIRING AFTERSHAVE BALM

Original price was: 5900 Lekë.Current price is: 2950 Lekë.
Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro