SMOOTHING FLUID NO-RINSE

5200 Lekë

  • Locion pa shpelarje, per floke te thate dhe te veshtire per tu menaxhuar.
  • Mbron fibrat e flokeve si dhe parandalon demtimet e majave te flokut nga tharesja ose nga pjastra.
  • Krijon efekt  te  mendafshte ne floke dhe shton shkelqim

Perdorimi: aplikojeni ne floke te tamponuar me peshqir, ne gjithe gjatesine e flokut dhe vazhdoni me stilimin.

Perberesit: Kumini Biodinamik stimulon mikro-qarkullimin duke e detoksifikuar flokun, Trendafili Organik  i pasur ne anti-oksidant, carotenoids, vitamina dhe phytosterol  dhe Ethical Buriti  ndalon dehidratimin e flokut, I jep jete, e forcon dhe e ben te shendritshem.

SMOOTHING FLUID NO-RINSE

5200 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro