HEADRUSH SPRAY

2700 Lekë

Adrenalinë shkëlqimi
• Sprai i lehtë me super shkëlqim, qv nuk do tërendojë në flokë për të ulurvolumin
• I përshtatshëm për cdo gjatësi floku
• Thekson fijet dhe ngjyrën e zbehtë
• Sprucojeni nëpër flokë pasi ti keni tharë për më shumë shkëlqim.

HEADRUSH SPRAY

2700 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro