Expert Blowout Shine Gold 20mm

2100 Lekë

 

Furçë flokësh

Teknologjia më e fundit e qeramikës, furçe e veshur me qeramikë, nxehet më shpejt dhe ruan nxehtësinë më gjate, stilim më i shpejtë dhe më i mire

Expert Blowout Shine Gold 20mm

2100 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro