MASTERPIECE HAIRSPRAY

2400 Lekë

  • Një formulim i fuqishëm me shkëlqim, mbajtës i fortë, jo vetëm i dizajnuar, por i përdorur nga profesionistët e salloneve.
  • Me një stilim tepër të fortë dhe një përfundim me shkëlqim, llaku i flokëve “Bed Head MasterpieceTM” i kthen flokët tuaj në një vepër arti!
  • Ky llak shton shkëlqim , siguron mbajtje serioze dhe kontroll të elektrizimit për çdo model flokësh.
  • Formuluar me Simethicone për flokë me shkëlqim, dhe polimere për t’i dhënë qëndrueshmëri çdo modeli flokësh.
  • I pershtatshem per cdo tip floku
  • Mbajeni llakun 12-15 cm larg nga stilimit te përfunduar dhe sprucojeni sipas dëshirës. Floku mund te ripunohet.
MASTERPIECE HAIRSPRAY

2400 Lekë

Categories: , , , , ,
Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro