BABY LAUNDRY DETERGENT PEAR

1900 Lekë

  • E keni menduar ndonjëherë pse foshnjat tuaja derdhin kaq shumë? Duhen 14 muaj për të zhvilluar koordinimin sy-dorë të nevojshëm për t’u ushqyer me lugë!
  • Mos u merakos per qumështin qe u derdh apo u dogj ne sobe. Në vend të kësaj, përqafoni këto momente të çrregullta dhe pastroni rrobat e fëmijës tuaj me detergjentin për larjen te rrobave të foshnjës ATTITUDE.
  • Ne përdorim përbërës natyralë, efektivë, hipoalergjikisht në mënyrë që të mund të ndoteni pa shqetësime dhe te kemi nje arome te fresket dardhe.
BABY LAUNDRY DETERGENT PEAR

1900 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro