BABY LAUNDRY DETERGENT SWEET

1900 Lekë

  • Dëshironi që fëmija juaj të flejë më mirë gjatë natës? Argetoje jashtë! Drita e diellit ndihmon fëmijën tuaj të mësojë të dallojë ditën nga nata. Por nje sekret i vogel eshte te lash rrobat e tyre me detergjentin tone.
  • Me aroma qetësuese të luleve, pëlhura e tyre do të jetë e pastër dhe e rehatshme për kohën e përgjumur! Ne përdorim përbërës natyralë, efektivë, hipoalergjik në mënyrë që të mund të mos keni shqetesim ndotjen.
BABY LAUNDRY DETERGENT SWEET

1900 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro