PREGNANCY BODY WASH

1800 Lekë

  • Duket sikur ka kaq shumë gjëra qe janë jashtë kufijve kur jeni shtatzënë, dhe një banjë qetësuese nuk duhet të jetë njëra prej tyre! Për sa kohë që uji nuk po “digjet”, nuk ka asgjë të keqe të lëshoheni në vaskë.
  • Laresi i trupit Natyral me pH neutral për nënat shtatzëna permban përbërës hipoalergjikë dhe te pa demshem, te cilat jane te sigurt për nënën dhe foshnjën.
  • Përmban ekstrakte të gjetheve të arganit të njohura për të forcuar strukturën kutane, lëkurën e fortë dhe të lëmuar.
  • Çlodhuni dhe shijoni aromën qetësuese të lulëzimit të mollës dhe një shkumë të pasur dhe të butë.
PREGNANCY BODY WASH

1800 Lekë

SKU: 11211 Categories: , , , ,
Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro