SOME LIKE IT HOT

2400 Lekë

  • Spray për mbrojtjen ndaj nxehtësisë që gjithashtu hidraton, ushqen, zbut flokët e ngatërruar, mbron nga nxehtësia e stiluesve (deri 230°C) dhe rrezet UV të dëmshme të diellit, zvogëlon keputjen e flokëve!
  • Krijon një mburojë për të larguar lagështinë dhe për të parandaluar elektrizimin.
  • I pershtatshem për të gjitha llojet e flokëve, madje edhe per floke te lyer dhe te trajtuar kimikisht.

Perdorimi: Sprucojeni ne flokët e lagur ose te tamponuar me peshqir, duke u përqendruar në maja, perpara ekspozimit ne diell apo perdorimit te stiluesve me nxehtesi.

SOME LIKE IT HOT

2400 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro