SUBRINA HAND SANITISER

Original price was: 1000 Lekë.Current price is: 500 Lekë.

Xheli i duarve anti-bakterial thithet shpejt dhe lë lëkurën të thatë. Ka një aromë të këndshme të mentolit. Dezinfektuesi i duarve është i përshtatshëm për përdorim në të gjitha moshat.

Përbërës aktiv: 65% e Etanolit.

480ml

SUBRINA HAND SANITISER

Original price was: 1000 Lekë.Current price is: 500 Lekë.

Categories: ,
Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro