SUBRINA SILVER SHAMPOO

800 Lekë

Shampo anti-verdhë që eliminon në mënyrë efektive tonet e verdha të padëshiruara dhe mban një ngjyrë të bukur bjonde. Si një shtesë, ne shtuam keratin, që forcon flokët dhe jep ndjenjë të mëndafshtë.

Përbërësit aktivë: Glicerinë, Keratin, Vitaminë E.

Per flokë të verdhë, gri ose të dekoloruar.

SUBRINA SILVER SHAMPOO

800 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro